2011. szeptember 12.

UPC Direct: új név, új rivális

Két piacon új nevet, egy harmadikon pedig vetélytársat kap az UPC műholdas televíziós szolgáltatása.

Két piacon új nevet, egy harmadikon pedig vetélytársat kap az UPC műholdas televíziós szolgáltatása.

A múlt héten bejelentett váltás csak a csehországi és a szlovákiai szolgáltatást érinti, más államokban nem állnak át a freeSAT névre. A lépés nem csupán arra teszi alkalmassá a szolgáltatást hogy világosan megkülönböztesse magát a UPC kábeltévés üzletágától, de arra is, hogy a cég elzsonglőrködjön egy kicsit a szavakkal.

A free ugyanis nem csupán a választás és a vétel szabadságát jelenti, de utal az új konstrukcióra is, amelyben az aktiválási díj megmarad ugyan, de a havi előfizetés helyébe egy éves adminisztrációs díj lép. A szolgáltatást igénybevevők döntésén múlik, hogy saját set top boxot használnak, vagy bérlik azt a freeSAT-tól.

Eközben arról jelentek meg hírek, hogy Freesat néven újabb szolgáltató készül a romániai műholdas piacra lépni, ahol a UPC a Focus Sat név alatt van jelen.

Új név, új ügyfelek a PR-Agent Communications-nél

1 napja

Mozgalmas hónapok állnak a PR Agent Kft. munkatársainak háta mögött. A 15 éve alakult ügynökség nevet és arculatot váltott, valamint további szoláltatásokkal és ezzel együtt új ügyfelekkel bővítette tevékenységi körét.