2016. október 17.

UPC: kódolatlan Walking Dead

A UPC Direct minden előfizetője láthatja a zombis sorozat hetedik évadának első részeit az egy hónapig tartó kódolatlan időszakban.

A ma reggel indult kódolatlan időszak lehetőséget nyújt a UPC Direct Light TV és Medium TV csomagok előfizetőinek is, hogy nézhessék az izgalmas epizódokat. A jól ismert sorozat, a The Walking Dead a hetedik évaddal tér vissza. A premier az amerikai bemutatóhoz képest 24 órán belül, október 24-én 22:00-kor kerül a képernyőkre Magyarországon - közölték.

A The Strain – A kór a harmadik évaddal tér vissza. A szintén októberben folytatódó sorozatban azon dolgozik egy csapat a New York-i Járványügyi Központban, hogy megmentse a várost egy csapat vámpírtól. A híres színész Jason Priestley az Éber szemek című sorozatban tér vissza a képernyőre, amely október 28-án 21:00-kor kerül bemutatásra. Ebben Priestley egy volt hokijátékost alakít, aki Cindy Sampsonhoz csatlakozva érdekes bűntényeket derít fel.

November 7-től a Marvel filmekből jól ismert Hayley Atwell főszereplőként tűnik fel az Ítélet című új sorozatban, amelyben egy fiatal ügyvédnőt játszik, aki újra átvizsgálja a már elítélt bűnözők ügyeit. Az ingyenes időszakban egy nyereményjáték is megrendezésre kerül a UPC Direct és a FOX csatorna együttműködésével a facebook.com/UPCDirectHU oldalon. Október 22. és november 1. között The Walking Dead témájú ajándékcsomagot lehet majd nyerni, amely egy jegyzetfüzetet, iPhone mobiltelefon tokot és acél kulacsot is tartalmaz. A csomag megnyeréséhez csupán a UPC Direct Facebook oldalán megjelenő posztok alatt található kérdéseket kell megválaszolniuk az érdeklődőknek.

A FOX csatorna az elkövetkező négy hétben a szolgáltató összes ügyfelének elérhető (kivéve a közszolgálati csomagokat) a 41-es csatornahelyen.

 

Változik a tápszerek reklámozásának szabálya

22 órája

Február 22-től hatályba lép a speciális gyógyászati célra szánt tápszerekre vonatkozó jogszabály, amely szerint nem tartalmazhat egészségre gyakorolt állítást a reklám.