2011. július 05.

UPC-tendert nyert a Fastbridge

Három területen keresett digitális partnert a telekommunikációs szolgáltató.

Három területen keresett digitális partnert a telekommunikációs szolgáltató.

Az online médiatervezés és -vásárlás mellett az online kreatívok gyártását és a teljes keresőmarketinget (SEO, PPC) is a Fastbridge végzi a UPC Magyarország számára, miután megnyerte annak tenderét.

A pályázóknak egy képzeletbeli kampányhoz kapcsolódóan kellett a választott területekre megoldási javaslatokat javasolniuk, azonban nem volt feltétel, hogy mindhárom területet képesek legyenek ellátni. A Fastbridge azonban mindhárom feladatért elindult, s azokat meg is nyerte.

"Örömteli, hogy egyszerre több területen tudunk valódi, integrált megoldást nyújtani, amelyben az egyes területek igazi támogatást jelentenek egymásnak. Ennek szellemében használjuk a keresőt, a médiát és a kreatívot is. Együtt és nem egymás mellett. Talán ez a filozófiai különbség jelenthette azt pluszt, ami miatt a UPC a Fastbridge-et választotta" - nyilatkozta Erős Attila, az ügynökség ügyvezetője.

Címkék: upc tender fastbridge

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.