2011. július 05.

UPC-tendert nyert a Fastbridge

Három területen keresett digitális partnert a telekommunikációs szolgáltató.

Három területen keresett digitális partnert a telekommunikációs szolgáltató.

Az online médiatervezés és -vásárlás mellett az online kreatívok gyártását és a teljes keresőmarketinget (SEO, PPC) is a Fastbridge végzi a UPC Magyarország számára, miután megnyerte annak tenderét.

A pályázóknak egy képzeletbeli kampányhoz kapcsolódóan kellett a választott területekre megoldási javaslatokat javasolniuk, azonban nem volt feltétel, hogy mindhárom területet képesek legyenek ellátni. A Fastbridge azonban mindhárom feladatért elindult, s azokat meg is nyerte.

"Örömteli, hogy egyszerre több területen tudunk valódi, integrált megoldást nyújtani, amelyben az egyes területek igazi támogatást jelentenek egymásnak. Ennek szellemében használjuk a keresőt, a médiát és a kreatívot is. Együtt és nem egymás mellett. Talán ez a filozófiai különbség jelenthette azt pluszt, ami miatt a UPC a Fastbridge-et választotta" - nyilatkozta Erős Attila, az ügynökség ügyvezetője.

Címkék: upc tender fastbridge

Növelte működési eredményét a Porsche

17 órája

Növelte eladásait és bevételét, tovább javította eredményét tavaly a Porsche AG autógyár, a Volkswagen konszern sportkocsikat gyártó érdekeltsége a német auto.de beszámolója szerint.