2010. szeptember 18.

Vádol az Auchan

Rágalmazás és becsületsértés miatt nyomoz a rendőrség, miután az Auchan feljelentést tett egy környezetvédelmi alapítvány ellen.

Rágalmazás és becsületsértés miatt nyomoz a rendőrség, miután az Auchan feljelentést tett egy környezetvédelmi alapítvány ellen.

A Tőzegtó Környezetvédelmi Alapítvány holnapján megjelent egy, a céget szerintük negatív színben feltüntető álhirdetés. A Kreatív Online által idézett, meg nem erősített információk szerint, amikor az Auchan megtette a feljelentését, a rendőrség visszadobta azzal, hogy nem történt bűncselekmény. Ezután az Auchan fellebbezett, és a bíróság kötelezte a rendőrséget a nyomozás lefolytatására. A nyomozás jelenleg is zajlik.

Az idézett környezetvédelmi blog szerint „a rendőrségnek tett panaszt megelőzően semmilyen formában nem jelezte kifogását a francia érdekeltségű cég, holott erre az oldalon feltüntetett telefonszám és e-mail lehetőséget adott volna”.

 

Forradalom újratöltve

Médiapiac2 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.