2014. július 30.

Valami történik a HVG-nél

Összehívták a teljes szerkesztőséget. Tulajdonosváltásról, főszerkesztőváltásról, összevonásról, elbocsátásokról is terjednek hírek.

Összehívták a teljes szerkesztőséget. Tulajdonosváltásról, főszerkesztőváltásról, összevonásról, elbocsátásokról is terjednek hírek.

Délelőtt a Heti Válasz online felületén jelent meg a meg nem erősített értesülés, hogy a HVG Zrt.-t 75%-ban tulajdonló német WAZ médiakonszern ma kivonul a politikai-gazdasági hetilapot és a hvg.hu-t kiadó cégből, és az ezzel kapcsolatos tudnivalókat 13:30-kor jelentik majd be a stábnak, majd 15:30-kor kommunikálják a nyilvánosság felé.

Az Index összevonásról és esetleges elbocsátásokról tud, a Cink csak az előbbiről. Potenciális új tulajdonosként mindkét orgánumban Szauer Péter vezérigazgató neve merült fel.

A 4iG Nyrt. megháromszorozta árbevételét 2019-ben

14 órája

A 4iG Nyrt. 2019-ben 41,13 milliárd forint konszolidált árbevételt és közel 2,83 milliárd forint adózott eredményt ért el, az előző évhez képest a csoport árbevétele csaknem háromszorosára növekedett - írja az MTI.

150 millió forintos bírságot kapott a Ryanair

15 órája

Nem tett eleget a tájékoztatási kötelezettségének a Ryanair a tavaly július 27-i Amman-Budapest járatán, amely Budapest helyett Pozsonyban szállt le, ezért 150 millió forintos bírságot szabott ki rá Budapest Főváros Kormányhivatala.