2014. szeptember 08.

Valódi lehetőségeket kommunikál a CIB Bank

Különleges TV reklámmal, valamint print, online és kültéri felületeken mutatkozik be az új márkastratégia.

Különleges TV reklámmal, valamint print, online és kültéri felületeken mutatkozik be az új márkastratégia.

Idén ősszel új, országos kampánnyal debütál a CIB Bank megújult márkastratégiája: a pénzintézet Kártyázó Számlacsomagjai az új vizuális arculatot bemutató print, online és kültéri megjelenések mellett speciális technikával készült reklámfilmben mutatkoznak be szeptember 7-től a főbb országos és kábelcsatornákon. Az arculat mellett a bank szlogenje is megújult: a „Valódi lehetőségek” a felelős, megbízható, a józan és reális célokat támogató pénzügyi partner képét közvetíti.

Az új márkapozícióval kapcsolatos feladatok ellátásáért, valamint a bevezető kampányért a Saatchi & Saatchi Hungary felel. A reklámfilm rendezői feladataival a freeze technikával jelentős tapasztalattal rendelkező Toni Weiss osztrák rendezőt bízta meg a bank.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

1 napja

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

1 napja

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.