2012. május 16.

Változások a Cannes Young Lions hazai előválogatóján

A szervezők szerint nagy az érdeklődés, ezért május 20-ig tolták ki a határidőt.

A szervezők szerint nagy az érdeklődés, ezért május 20-ig tolták ki a határidőt.

A csapatok kérésére kitolják a szervezők a Young Lions Competition magyarországi előválogatójának a határidejét - közölte a versenyt itthon koordináló MAKSZ. A fiatal kreatívok és marketingesek ennek nyomán május 20-án éjfélig nevezhetnek. A nevezési határidő megváltoztatása nyomán változik a zsűrizés és a díjátadó időpontja is. Utóbbi idejéről és helyéről a szervezők később tájékoztatnak.

A verseny előválogatójára két kategóriában lehet nevezni. Cyber kategóriában 28 év alatti copywriter és webdesigner párosok online kampányát várja a MAKSZ, ahol a feladat a Vodafone szélessávú mobilnet előnyeinek bemutatása. Young Marketers kategóriában pedig a megbízói oldal 30 év alatti marketingesei nevezhetnek, akiknek a CEMP-hez tartozó dívány.hu weboldalt népszerűsítő marketing- és kommunikációs stratégiát kell kidolgozniuk.

 

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.