2012. május 16.

Változások a Cannes Young Lions hazai előválogatóján

A szervezők szerint nagy az érdeklődés, ezért május 20-ig tolták ki a határidőt.

A szervezők szerint nagy az érdeklődés, ezért május 20-ig tolták ki a határidőt.

A csapatok kérésére kitolják a szervezők a Young Lions Competition magyarországi előválogatójának a határidejét - közölte a versenyt itthon koordináló MAKSZ. A fiatal kreatívok és marketingesek ennek nyomán május 20-án éjfélig nevezhetnek. A nevezési határidő megváltoztatása nyomán változik a zsűrizés és a díjátadó időpontja is. Utóbbi idejéről és helyéről a szervezők később tájékoztatnak.

A verseny előválogatójára két kategóriában lehet nevezni. Cyber kategóriában 28 év alatti copywriter és webdesigner párosok online kampányát várja a MAKSZ, ahol a feladat a Vodafone szélessávú mobilnet előnyeinek bemutatása. Young Marketers kategóriában pedig a megbízói oldal 30 év alatti marketingesei nevezhetnek, akiknek a CEMP-hez tartozó dívány.hu weboldalt népszerűsítő marketing- és kommunikációs stratégiát kell kidolgozniuk.

 

Új módszerrel monitoringozott az ÖRT

1 napja

A gyerekeknek szóló digitális reklámok kérdése a testület fókuszában van, és ennek vizsgálatára új vizsgálati módszert vezettek be.

Véget ért a Brain Bar

1 napja

A 2020-as virtuális esemény megtartotta interaktív jellegét: a több mint 40 előadó közel 20 különböző országból csatlakozott be.