2014. április 01.

Varázslatos Tender: Merlin Nyerte el a Szülinapos Metrót!

A Merlin – the lifestyle communication agency meghívásos tenderen nyerte el az idén 20 éves vállalat éves kommunikációjához kapcsolódó feladatokat.

A Merlin – the lifestyle communication agency meghívásos tenderen nyerte el az idén 20 éves vállalat éves kommunikációjához kapcsolódó feladatokat.

Az integrált kommunikációs ügynökség PR-tanácsadással, PR-kampányok kidolgozásával és lebonyolításával, valamint aktív sajtókommunikációval segíti a METRO Kereskedelmi Kft. rendkívül izgalmas 2014-es évét. Alapításának 20 éves hazai és 50 éves nemzetközi jubileuma mellett ugyanis a METRO a Magyarországra március 10. és 12. között először látogató SIRHA Budapest szakmai és az iparág nemzetközi kiállításán megrendezésre kerülő Bocuse d’Or hazai elődöntőjének szakmai partnere volt, az év következő részében pedig a brand megújulására koncentrál.

A kiemelkedő nemzetközi kiállítás és a METRO éves aktivitásainak kommunikációja mellett az ügynökség feladatai közé tartozik továbbá a hosszú távú kommunikációs stratégia irányvonalainak meghatározása is.

Az idén szintén évfordulót ünneplő, 15 éves Merlin Communications többek között olyan ügyfelek projektjein dolgozik, legyen szó PR vagy marketing kommunikációról, médiatervezésről, rendezvényszervezésről, reklámkampányokról vagy stratégiai tanácsadásról, mint a Richter Gedeon Nyrt, a Procter&Gamble, a Disney Csatorna, a Nestlé Hungária Kft., vagy a Magyar Telekom Nyrt.

Lehallgatással is felléphet a GVH

2020. október 14.

Két rendkívül fontos, az eddigi versenyjogi szabályozást átíró változás is történt a közelmúltban, amely bővíti a Gazdasági Versenyhivatal mozgásterét a kartellek elleni küzdelemben.