2014. április 01.

Varázslatos Tender: Merlin Nyerte el a Szülinapos Metrót!

A Merlin – the lifestyle communication agency meghívásos tenderen nyerte el az idén 20 éves vállalat éves kommunikációjához kapcsolódó feladatokat.

A Merlin – the lifestyle communication agency meghívásos tenderen nyerte el az idén 20 éves vállalat éves kommunikációjához kapcsolódó feladatokat.

Az integrált kommunikációs ügynökség PR-tanácsadással, PR-kampányok kidolgozásával és lebonyolításával, valamint aktív sajtókommunikációval segíti a METRO Kereskedelmi Kft. rendkívül izgalmas 2014-es évét. Alapításának 20 éves hazai és 50 éves nemzetközi jubileuma mellett ugyanis a METRO a Magyarországra március 10. és 12. között először látogató SIRHA Budapest szakmai és az iparág nemzetközi kiállításán megrendezésre kerülő Bocuse d’Or hazai elődöntőjének szakmai partnere volt, az év következő részében pedig a brand megújulására koncentrál.

A kiemelkedő nemzetközi kiállítás és a METRO éves aktivitásainak kommunikációja mellett az ügynökség feladatai közé tartozik továbbá a hosszú távú kommunikációs stratégia irányvonalainak meghatározása is.

Az idén szintén évfordulót ünneplő, 15 éves Merlin Communications többek között olyan ügyfelek projektjein dolgozik, legyen szó PR vagy marketing kommunikációról, médiatervezésről, rendezvényszervezésről, reklámkampányokról vagy stratégiai tanácsadásról, mint a Richter Gedeon Nyrt, a Procter&Gamble, a Disney Csatorna, a Nestlé Hungária Kft., vagy a Magyar Telekom Nyrt.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

13 órája

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

17 órája

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.