2018. március 23.

Varázslatos világba invitált beauty bloggerket a dm

A dm varázslatos világgal köszöntötte a tavaszt, beauty workshopján a szépség nagykövetei különleges inspirációt kaphattak „szépségsztorijaikhoz”.

A dm március 22-én különleges hangulattal és élményekkel várta a beauty bloggereket a Svábhegy szívében megbúvó The Writer’s Villában. A történelmi hangulattal átitatott helyszínen a bloggerek számára minden ajtó egy-egy újabb különleges élményt tartogatott: modern művészeti kiállítás világába cseppenhettek, ahol maguk is egy-egy művészi alkotás részévé válhattak egy különleges „green box” fotózásnak köszönhetően, sminkmesterek kalauzolták őket a színek és technikák világában. Bőrhidratáltság vizsgálattal, dezodorteszttel ismerkedhettek a bloggerek a laza eleganciával átitatott szobákban, megtudhatták, milyen környezetbarát szépségápolási alternatívák mellett tehetik le a voksukat, fürdőszobatitkokba pillanthattak be, a legnagyobb tavaszi újdonságokat elsőként kipróbálva. Koktélbár várta őket, ahol ehető és iható formában ismerhették meg az egyes termékekben rejlő természetes összetevőket.

Az eseményen egyik érzékszerv sem maradt ki a kényeztetésből: a szemet gyönyörködtető dekorációknál mindenki szívesen készített fotókat, a villa termeit különféle parfümök, illatok tették emlékezetessé, a pihe-puha fluffy szobában pedig mezítlábas textúrák hívtak pihentető ellazulásra.

A dm a tavaszi megújulás jegyében tanácsadással várta a bloggereket, akik Lendvai Lilla stylist segítségével hangolhatták össze sminkjüket, öltözködésüket, s kaphattak gyakorlati tanácsokat a harmonikus összeállítások megtalálásához. A dm számára a környezettudatosság is trendi: a bloggerek dmBio élelmiszerekből készíthettek pakolásokat, maszkokat, természetes testradírokat az épület patinás téli kertjében. A dm saját sminkmárkája, a trend IT UP tavaszi termékeivel is megismerkedhettek a bloggerek, sminkeléssel és tanácsadással várták őket. A dm egy látványos lufi fotófallal is készült a látogatóknak, akik szívesen pózoltak a bio lufik előtt, amelyek különleges alapanyaguknak köszönhetően lebomlanak, mint a falevelek, így a környezetet egyáltalán nem terheli a díszlet.

Az esemény házigazdája Orosz Barbara, tévés személyiség üdvözölte a bloggereket, a dm részéről Sliva Gabriella, PR és ügyfélszolgálati csoportvezető mesélt a dm tavaszi szépségkampányáról, amelyet a blogger-találkozóval indított el a dm. A találkozó drogéria smink-kampányának első állomása, tavasszal a dm üzleteiben sminkeléssel várják a vásárlókat, több bevásárlóközpontokban pedig szépségsziget, úgynevezett „beauty lounge” kialakításával lepik meg a hölgyeket, sminkes, fodrász és műkörmösök gondoskodnak a látogatók kényeztetéséről.

„Azt üzenjük, légy egyedi, ne tökéletes! A szépség mindenki számára mást jelent, s izgalmas, amikor különféle gondolatok, tapasztalatok találkoznak, s állnak egymás mellett – mondta el Sliva Gabriella. „Tavaly ősszel indítottuk el a „szépségsztorik” weboldalt, amely többféle kategóriában kínál minőségi blogger-tartalmat szépségápolás témában. Egy felület, ahol minden vélemény fontos és értékes.”

A www.szepsegsztorik.dm.hu oldalon az aktuális szépség trendekről értesülhetnek első kézből az olvasók, a bloggerek saját tapasztalatai segítenek, hogy egy-egy termékről teljes képet kaphassanak a vásárlók. Ez idáig több mint százféle tartalom került fel a gyűjtőoldalra, a dm-et 50 blogger segíti nap mint nap, hogy az újdonságokról tesztek, vlogok és blogbejegyzések formájában inspirálják a közönséget.

A tavaszi szépségkampánnyal a vásárlókat 360 fokban éri el a drogéria: print, online felületeken, köztéri megjelenésekkel, és helyszíni aktivitásokkal.