2013. március 18.

Városmárkázás sorozat indul a Design Terminálban

Az első rendezvényre március 19-én kerül sor. Azt mutatnák be, hogy a városokat is hasonlóan lehet márkázni, mint a klasszikus brandeket.

Az első rendezvényre március 19-én kerül sor. Azt mutatnák be, hogy a városokat is hasonlóan lehet márkázni, mint a klasszikus brandeket.

Város 2.0 címmel indul városmárkázás témájú rendezvénysorozat. A kezdeményezést az Országos Városmárka Tanács jegyzi, amely partnerek bevonásával, a Design Terminálban rendezi meg a sorozatot.

A közlés szerint a rendezvénnyel az a céljuk, hogy bemutassák: a települések manapság sok esetben hasonló módon versenyeznek egymással, mint a klasszikus márkák, és márkaépítésük is az azokéhoz hasonló módszerekkel valósítható meg.

Az első alkalomra március 19-én 18 órától kerül sor, és fókuszában a digitális megoldások állnak majd. Az eseményt Dr. Papp-Váry Árpád, a BKF dékánja, az Országos Városmárka Tanács elnöke nyitja meg, majd Kővári Tamás, az MKM Marketing Institute country managere tart előadást. Őt Nagy Barna, a Kreatív Vonalak stratégiai tervezője követi.

A rendezvény keretében adja át a Magyar Marketing Szövetség Az Internet Kultúra Fővárosa címet annak a településnek, ahonnan 2012-ben a legtöbb díjazott digitális megoldást nevezték Az év honlapja versenyen. A szakmai részt kerekasztal-beszélgetés zárja a Reklámipar szervezésében.