2011. október 11.

Varsóba tart a Vivendi

Lengyel műsorszolgáltatóba vásárolná be magát a francia médiaház. Egy kis túlzással minden megoldás érdekli őket.

Lengyel műsorszolgáltatóba vásárolná be magát a francia médiaház. Egy kis túlzással minden megoldás érdekli őket.

A Parkiet című gazdasági portálnak nyilatkozva Jean-René Fourtou, a Vivendi felügyelőbizottságának elnöke arról beszélt: szívesen lépnének be a lengyel piacra, és ajánlatot szeretnének tenni a TVN helyi médiavállalatra.

De nem egyedül: konzorcium alakítására törekszenek, amelyben lengyel vagy az ottani piacot már belülről ismerő partnerrel dolgoznának össze. Foutou arra a konkrét kérdésre, hogy ez a társ a France Telecom lehet-e, nem kívánt válaszolni a lapnak.

Varsói szakmai körökből származó értesülések szerint a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy feldarabolva adják el a TVN-t, amelynek n névre keresztelt műholdas platformja hozhatja igazán lázba a francia médiaházat.

Munkában az ÖRT új főtitkára

9 órája

Gerendi Zsolt több mint húsz ügynökségi területen eltöltött év után döntött a váltásról, majd csatlakozott az ÖRT csapatához. Fazekas Ildikó az igazgatói feladatokat látja el.

Globális hálózatot alapított a HG Media

15 órája

Magyarországon eddig példa nélküli attrakcióval próbálják visszatornászni magukat a lejtmenetből a kormányzati kommunikációs bevételektől megfosztott reklámosok - írja a 24.hu.