2016. július 25.

Vásárlásösztönző megoldást jelentett be a SAP

Megkönnyítik a vállalatok számára, hogy vásárlóik személyre szabott vásárlásösztönző élményekben részesüljenek.

Az SAP Hybris Commerce a kereskedelmi funkciókat támogató szigetrendszerek helyett egységes platformot kínál a digitális és az offline vásárlói interakciók kezelésére, legyen az online-, a mobil-, az eladás helye, az ügyfélszolgálati-, a közösségi média vagy a nyomtatott eszközök tárháza. Ez a megközelítés lehetővé teszi a vállalkozásoknak, hogy minden értékesítési csatornán egységes vásárlói élményt biztosítsanak, és az üzemeltetés aspektusai, mint pl. marketing, számlázás, ügyfélfolyamatok egy megoldásban álljanak rendelkezésre.

Az alkalmazácsomagot főként azon cégek számára fejlesztette ki a szoftvergyártó, amelyeknek fejlett tartalomkezelésre és omnichannel portálra van szükségük. A termék egyik tulajdonsága, hogy rugalmasan kezeli a különböző nyelveket, ami megkönnyíti a több országra kiterjedő online webboltok létrehozását, és akár 2-3 hónap alatt bevezethető, legyen szó helyszíni telepítésről vagy felhőszolgáltatásról.

Arany János, az SAP Hybris üzletágának vezetője a bejelentés kapcsán elmondta: „Az SAP szoftverének erőssége a platform függetlenségében, valamint a teljes körű megoldásában rejlik, amelynek egyik eleme, hogy egy termékben állnak rendelkezésre a dinamikus tartalom ajánlások és algoritmusok. Ennek is köszönhető, hogy a Gartner piackutató értékelése szerint az SAP Hybris szoftvere adja a digitális kereskedelmi megoldások vezető megoldását.”

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

20 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.