2014. október 16.

Vásárol a Publicis

Izraeli digitális ügynökségben szerzett részesedést a cégcsoport.

Izraeli digitális ügynökségben szerzett részesedést a cégcsoport.

A Publicis Groupe 65 millió dollárért megvásárolja a Matomy 20 százalékos részesedését, és ezzel a Maurice Lévy által vezetett ügynökségi holding válik az az izraeli székhelyű digitális ügynökség legnagyobb részvényesévé. A megállapodás további 4,9 százalékos részesedés megszerzését is lehetővé teszi a Publicis számára. Az ügynökségcsoport elsősorban a Matomy performance marketing kompetenciájában és eszközeiben lát lehetőséget.

A Matomy azonban csak egy a Publicis friss szerzeményei közül, hiszen a vállalat szeptemberben megszerezte a vezető olasz közösségimédia-ügynökséget, az Ambito5-t, a Turner Duckworth dizájncéget, a kanadai Nurunt, a berlini központú Zweimaleins-t, valamint az Arcade kisebbségi részesedését is.

 

A hírt a Médianéző nemzetközi sajtófigyelő szolgáltatásának köszönhetjük.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

1 napja

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

1 napja

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.