2010. október 06.

Vastagon a vékonyságról

Ilyen még nem volt. Legalábbis Magyarországon. Szakkiállítást rendeznek az egészséges és karcsú élet titkáról.

Ilyen még nem volt. Legalábbis Magyarországon. Szakkiállítást rendeznek az egészséges és karcsú élet titkáról.

Már javában zajlik Magyarország első olyan kiállításának szervezése, amely kifejezetten a sikeres fogyókúrához, az egészséges életmód kialakításához és megtartásához, valamint a szépségápoláshoz kapcsolódik. A SlimExpót be 2011 márciusában a Papp László Budapest Sportarénában rendezik. A Japán és Kanada után a világon harmadikként megrendezésre kerülő különleges rendezvény látogatóit a számtalan termék és szolgáltatás bemutatása mellett professzionális szakmai és orvosi tanácsadásokkal is várják majd a SlimExpo szervezői.

Hamarosan mindenki meglelheti a számára legeredményesebb diétát, az egészséges életforma kialakításához és megtartásához szükséges alternatív lehetőségeket illetve tanácsokat, továbbá a szépségápoláshoz szükséges termékeket és szolgáltatásokat. A hazánkban eddig példanélküli esemény célja, hogy a látogatók könnyedén térképezhessék fel lehetőségeiket, és a személyre szabott ismereteket egy helyen szerezhessék be - közölték a szervezők.

Magyar-palesztin űrrepülés

1 órája

A magashegyi mászás akár a hosszú távú űrutazás előszobája is lehet – osztotta meg álmait a Kalifa tulajdonosa Varga Csaba Himalája-expedíciójának indulása kapcsán.