2011. szeptember 05.

Verseny ″aranyagyaknak″

Másodszor hirdetik meg a Golden Brain versenyt a Reklámkonferencia kapcsán.

Másodszor hirdetik meg a Golden Brain versenyt a Reklámkonferencia kapcsán.

Második alkalommal hirdeti meg a Golden Brain versenyt a Magyar Reklámszövetség a Reklámkonferenciához kapcsolódóan, melyre idén szeptember 27-28-án kerül sor Egerszalókon.

A verseny nem kampányokat, műveket ismer el, hanem magukat a kimagaslónak ítélt szakmai munkát végző személyeket. Jelöléseket a szakmai szervezeteken keresztül tehetnek a piaci szereplők 2011. szeptember 15-ig.

A jelöltek közül végül a szakmai zsűri választja ki az idei "aranyagyakat", ez a szakmai szervezetek delegáltjaiból, illetve a Marketing és Média szakmai kuratóriumának tagjaiból áll össze.

Hét kategória lesz: Kreatív – Alkotó, Cient Service, Ügynökségi vezető, Médium, Megbízó, Kutatás és Kereskedelmi. Emellett kiosztanak egy különdíjat az év szakemberének, amennyiben a zsűri szerint ezt a címet kiérdemli valaki, erre nem várnak nevezéseket.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.