2011. február 22.

Versenybe szállhatnak a zöld kampányok

Szakmabeliek, érintetti képviselők és az Európai Parlament tagjai együttesen bírálják el az indulókat.

Szakmabeliek, érintetti képviselők és az Európai Parlament tagjai együttesen bírálják el az indulókat.

Ismét meghirdette az Európai Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (EACA) az EACA Care Awards 2011 díjat, mellyel a humanitárius vagy környezetvédelmi fókuszú kampányokat díjazzák.

2011. április 1-jéig lehet az ilyen témájú aktivitásokkal pályázni, a díjkiosztóra pedig június 28-án kerül sor az Európai Parlamentben. A kampányokat aztán a szeptemberi Euro Effies gálán is bemutatják.

A pályázatokat európai parlamenti képviselők, médiaügynökségi szakemberek és stakeholderek (érintetti csoportok) képviselői együttesen bírálják el. A zsűri elnöke Thomas Mann, német néppárti EP képviselő lesz.

A díj az EACA CSR-elköteleződéséhez, illetve az ACT Responsible online galériához és az ACT Responsible világkörüli turnéhoz kapcsolódik. A projekttel az emberekkel, erőforrásokkal és a környezettel való törődést kívánják elismerni - közölte az ügynökségi szervezet.

 

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.