2016. október 04.

Vertikális mobil videó a Project Agorától

A kelet-közép-európai és közel-keleti prémium programmatic piactér VertiGo néven új szolgáltatást vezet be.

VertiGo demo (részlet)

A VertiGo programozott mobil alkalmazás vertikális videóélményt kínál olyan klipekkel is, amelyeket eredetileg nem horizontális formátumban forgattak le. A megoldás egyelőre Magyarországon, Görögországban, Romániában és a Közel-Keleten érhető el.

Az új formátumot a Vodafone és a Mindshare tesztelte Görögországban, és kiemelkedő, 2 százalékos bevonódási arányt értek el vele.

„Az okostelefon-felhasználók 98 százaléka vertikálisan, görgetve fogyasztja a tartalmat. Ez a design-megfontolás állt az új mobilformátum kifejlesztése mögött. A VertiGo a tartalomfogyasztási szokásokhoz igazodva magasabb bevonódást és jobb márkaérzékelést kínál, kiegészítve a Project Agora Audiences kifinomult célzási megoldásaival” – mondta Thomai Gklarou-Stavropoulou, a Tailwind nemzetközi termékigazgatója.

A megoldás demója (okostelefonon és tableten) itt tekinthető meg.

Pénzt gyűjtöttek a MOM Park vásárlói

1 órája

Tavaly decemberben a MOM Park karácsonyi fotózást szervezett. A fotók értékesítéséből összegyűlt 850 000 forintot január 22-én adták át a Kis Lépések Alapítványnak.

Elindult az ÉletMentő applikáció

19 órája

Elindult a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat új, ÉletMentő elnevezésű applikációja, amely gyorsabbá és hatékonyabbá teheti a segélyhívást.