2014. március 25.

Vesztett videómeccs

Nem tűnik trendfordulónak, csak aprócska megingásnak, de ennek ellenére történelmi esemény állt be az amerikai fizetősvideó-piacon.

Nem tűnik trendfordulónak, csak aprócska megingásnak, de ennek ellenére történelmi esemény állt be az amerikai fizetősvideó-piacon.

A tavalyi volt az első év az Egyesült Államokban, amikor összesítésben szűkült a fizetős multi-channel videószolgáltatások ügyfélköre. A Leichtman Research Group (LRG) adatai alapján 105 ezerrel esett vissza az előfizetőszám – szemben a 2012-es 175 ezer körüli emelkedéssel. A 13 legnagyobb cég 94,6 millió ügyfele a piac mintegy 94 százalékát fedi le.

A kilenc nagy kábeltévés társaság 49,6 milliós adata 1,7 milliós romlást, míg a műholdasok 34,3 milliója 170 ezres, a mobilosok 10,7 milliója pedig közel másfél milliós javulást jelent. A kábeleseknél ez összehasonlításban is romlás; 2012-ben „csak” 1,4 millió előfizetőt vesztettek.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

2 napja

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

2 napja

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.