2013. június 26.

Vezérét is bedobja a VOLT-szponzor Magyar Telekom

A cég ismét főszponzorként jegyzi a fesztivált, és ezúttal Christopher Mattheisen is fellép.

A cég ismét főszponzorként jegyzi a fesztivált, és ezúttal Christopher Mattheisen is fellép.

Idén is a Magyar Telekom jegyzi főszponzorként a VOLT fesztivált, és több programmal is készül az esemény idejére. Így például újrahasznosításra le lehet adni a régi mobilokat a Telekom Robot VOLT Art Műhelyben, ahol hazai kortárs képzőművészek a közönség bevonásával készítenek robot-műalkotásokat. A márkatulajdonos ezzel azt akarja üzenni, hogy fontos a környezettudatosság, ezért az akkumulátoroknak külön gyűjtőhelyet létesítenek, a robot-műveket pedig ősszel jótékonysági aukcióra bocsátják.

Szintén a fenntarthatóság jegyében a cég betétdíjas "repoharakat" biztosít a fesztiválozóknak, amelyektől azt várják, hogy egy-egy nagy szemeteszsáknyi műanyagpohár-hulladék keletkezését tudják megelőzni.

Lesznek a szponzoráció jegyében látványelemek is: ismét felépítik a magenta megacsúszdát, a brandingelt teraszon pedig mobiltöltők és mobilnet áll a látogatók rendelkezésére. Akik pedig Instagramon osztják meg a fesztiválélményeiket, pontokat kapnak, amelyekért koktélt és egyebeket vehetnek. Azok, akik nem mennek a fesztiválra, a Ustreammel kötött megállapodás jegyében több koncertet is megnézhetnek.

Érdekesség, hogy ezúttal fellép a fesztiválon Chris Mattheisen, a Magyar Telekom vezére is, aki énekes-gitárosként is aktív. Ő a VOLT-on belül megrendezésre kerülő borfesztiválon lép színpadra. Lobenwein Norbert főszervező erről azt mondta, hogy szerinte kedves gesztus és érdekes színfolt lesz, ha a főszponzor első embere is fellép.