2016. augusztus 15.

Videóreceptekkel támad a Nespresso

Mi mást kínálhatnának, mint változatos kávékoktélok a nap bármely pillanatára.

A korábbi különlegességek sikere után, a Nespresso szakértői újabb egyedi kávékoktélokat alkottak meg, hogy a kávézás élményét augusztusban is még hangulatosabbá tegyék. A három italban - egy klasszikus koktélban, egy tojáshabos long drinkben és egy ínycsiklandó frappéban - közös, hogy akár a meleg késő nyári napokon, akár borongósabb időben is felpezsdítik az érzékeket és frissítően hatnak a fogyasztóikra. Az intenzíven krémes Arpeggio, a gyümölcsös Rosabaya de Colombia és a karakteres hosszúkávé, az Envivo Lungo az amaréna meggy, a gránátalma és a dió ízeivel válnak még teljesebbé.

Az italok különlegessége továbbá, hogy egy valódi közösségi kezdeményezésként a névadást a Nespresso hazai Facebook rajongóira bízta, így egyedi módon magyar nevekkel születhetett meg végül a Bíbor Alkony, a Trópusi Fuvallat és a Hűvös Homokvihar. A három koktélrecept otthoni elkészítését megkönnyítendő, az instrukciókat most rövid videókon is követhetik a lelkes házi-baristák.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

13 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.