2017. június 13.

Vigyázz, kész, baba!

Az EGIS gyógyszercég az idén tizenöt éves éves Neo Interactive-ot választotta új, komplex magzatvédő vitaminjának bevezető kampányához.

Az ügynökség az NLCaféval közösen dolgozta ki azt a natív hirdetési koncepciót, amelyben testreszabott tartalmakkal szólítja meg a különböző életfázisban lévő célcsoportbeli nőket.

A szervezet számára átalakítás nélkül hasznosítható folátot, DHA-t (omega-3 zsírsav) és vasat is tartalmazó Biovital Mom&Baby egyik nagy előnye ugyanis, hogy a gyermekvállalás tervezésétől kezdve a várandósságon át a szoptatás végéig lehet szedni, a terhesség során nem kell készítményt váltani. Így három, valójában nagyon eltérő élethelyzetnek megfelelő cikkek, témák olvashatóak a Vigyázz, kész, baba! rovatban az NLCafén, amely mellett a piacvezető Baba-mama oldal, a Babaszoba.hu kap még kiemelt szerepet a kampányban.

A neo a feladatot tenderen nyerte, és a megbízásban szerepet játszott, hogy az ügynökségnek több mint tíz éves tapasztalata van saját és hirdetői content marketing projektek fejlesztésében és menedzselésében.

Forradalom újratöltve

Médiapiac2 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.