2017. június 13.

Vigyázz, kész, baba!

Az EGIS gyógyszercég az idén tizenöt éves éves Neo Interactive-ot választotta új, komplex magzatvédő vitaminjának bevezető kampányához.

Az ügynökség az NLCaféval közösen dolgozta ki azt a natív hirdetési koncepciót, amelyben testreszabott tartalmakkal szólítja meg a különböző életfázisban lévő célcsoportbeli nőket.

A szervezet számára átalakítás nélkül hasznosítható folátot, DHA-t (omega-3 zsírsav) és vasat is tartalmazó Biovital Mom&Baby egyik nagy előnye ugyanis, hogy a gyermekvállalás tervezésétől kezdve a várandósságon át a szoptatás végéig lehet szedni, a terhesség során nem kell készítményt váltani. Így három, valójában nagyon eltérő élethelyzetnek megfelelő cikkek, témák olvashatóak a Vigyázz, kész, baba! rovatban az NLCafén, amely mellett a piacvezető Baba-mama oldal, a Babaszoba.hu kap még kiemelt szerepet a kampányban.

A neo a feladatot tenderen nyerte, és a megbízásban szerepet játszott, hogy az ügynökségnek több mint tíz éves tapasztalata van saját és hirdetői content marketing projektek fejlesztésében és menedzselésében.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.