2017. szeptember 18.

Világhírű írókkal működik együtt a Xerox

Közösen alkotnak meg egy könyvet, ami a munka világáról és azon belül a modern munkahelyről szól.

A könyv elkészítésében Lee Child, Joshua Ferris, Roxane Gay, Gary Shteyngart, Jonathan Ames, Billy Collins, Jonathan Coulton, Sloane Crosley, Jonathan Safran Foer, Chip Kidd, Valeria Luiselli, Alain Mabanckou, Aimee Mann és Joyce Carol Oates vesz részt. A tervek szerint a szerzőktől beérkező írásokból idén késő októberre áll össze a kész kötet, amelyet a Xerox először angol nyelven, ingyenesen letölthető eBook formátumban fog elérhetővé tenni.

A vállalat technológiája, szoftverei, illetve applikációi révén teljes körű támogatást nyújt az íróknak, hogy ez a kezdeményezés sikerrel járjon.

“A Xerox a modern munkahelyeken zajló változások középpontjában áll. Nekünk nem az számít, hogy ki és milyen feladatot szeretne végrehajtani, hanem az, hogy az emberek zökkenőmentesen végezzék a munkájukat, bárhol is legyenek. A Set The Page Free program ezeket a kapcsolatokat hozza közelebb, és teszi átélhetővé mindenki számára.” – hangsúlyozta Jeff Jacobson, a Xerox vezérigazgatója.

A Set The Page Free program a 92nd Street Y és a Worldreader nonprofit szervezetekkel közösen valósul meg.

Az Egyszülős Központ meghívást kapott az ENSZ-be

7 órája

A világszervezet Nők Helyzetével Foglalkozó Bizottságának kéthetes ülésszakán tartott előadást Nagy Anna, a budapesti központot működtető Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány vezetője.