2016. május 18.

Világmárkák kommunikációja a Red Lemonnál

A Sony, a PlayStation, a Wallis Motor Pest Kft., a H&M, a Havaianas és a Czeizel Intézet is az ügynökség mellett döntött.

Idén januárban jelentette be a Red Lemon Media, hogy egy hazai befektetői csoport részesedést vásárolt a cégben. Hajagos Rita, az egyik új tulajdonos akkor úgy nyilatkozott, hogy már rövid távon is komoly fejlesztéseket terveznek.

A szervezet az elmúlt hónapokban intenzív szolgáltatásfejlesztésbe kezdett a digitális média és a személyre szabott kommunikáció területén, amelynek köszönhetően a cég elkezdte megalapozni a nemzetközi piacokon való jelenlétét. Többek között a Sony, a PlayStation, a Wallis Motor Pest Kft., a H&M, a Havaianas és a Czeizel Intézet is az ügynökség mellett döntött.

“Nagyon pozitív visszaigazolást jelent számunkra, hogy a hatékony munka, a folyamatos fejlesztés és a szolgáltatási palettánk innovatív átalakítása ilyen rövid idő alatt ilyen jelentős ügyfélkör-bővülést eredményezett. Büszkék vagyunk az új márkákra, amelyek képviselői megtiszteltek minket bizalmukkal és reméljük, hogy kiugróan sikeres, integrált projektekkel támogathatjuk kommunikációjukat a hazai és regionális piacon” – összegzett Hajagos Rita, a Red Lemon managing partnere.

Az ügynökség legújabb ügyfelei csatlakozásukkal többek között olyan cégek sorát bővítik az ügyfélportfólióban, mint a Telenor, a TEVA, a Prologis, a Nike, a VIVA, a Nickelodeon, a Class FM, a Finlandia, a Jack Daniel’s vagy a Red Bull.