2011. december 02.

Víruskampányolt a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Az AIDS világnapja alkalmából készült az aktivitás, amely a közösségi médiában való könnyű ismerkedés analógiájára épít.

Az AIDS világnapja alkalmából készült az aktivitás, amely a közösségi médiában való könnyű ismerkedés analógiájára épít.

Az AIDS világnapja alkalmából rukkolt elő víruskampánnyal a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt. Ezt a napot 1988 óta december 1-jén tartják meg, s ilyenkor a betegséget érintő megelőzés és a figyelemfelhívás kerül a középpontba.

Ezzel a céllal készült a kampány is, amelyet a Saatchi & Saatchi Digital lengyel irodája dolgozott ki és valósított meg. A magyar piacra az E-bola Média adaptálta, és a cég intézte az online terjesztési feladatokat is az Ebolaplay hálózaton keresztül.

A kommunikáció a közösségi oldalakkal, pontosabban az ezen felületeken keresztüli könnyű ismerkedéssel von párhuzamot. A videó több mint 1500 blogon, site-on és Facebook-profilon jelent meg kiindulásként.

Forradalom újratöltve

Médiapiac2 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.