2011. április 08.

Visszaolvasztja a djuice-t a Telenor

Elégedett U26-os márkájával a mobilszolgáltató, de nem volt elég költséghatékony a működés. Elküldték Biró Balázs djuice főnököt is.

Elégedett U26-os márkájával a mobilszolgáltató, de nem volt elég költséghatékony a működés. Elküldték Biró Balázs djuice főnököt is.

Kereskedelmi divíziójába integrálja a djuice-t a Telenor, hogy erősítse a márka értékesítését és disztribúcióját, növelje a költséghatékonyságot, és ki tudja jobban használni a szinergiákat. A szervezeti átalakítás nyomán Biró Balázs djuice főnök pozíciója megszűnt, így ő távozik a vállalattól.

A Telenor közlése szerint ugyanakkor elégedett a márkával, saját kutatásuk szerint mostanra a fiatalok 28 százaléka tartja azt kedvenc mobilszolgáltatójának. A mobilcég a márkát "élménymárkaként" pozicionálta, így közösségi programok, pályázatok, kedvezmények kapcsolódtak hozzá az utóbbi egy évben.

"A djuice-t továbbra is stratégiailag fontos márkának tekintjük, mely meghatározó szerepet játszik a Telenor életében. A most bejelentett változásoknak köszönhetően, javítani tudjuk a vállalat költséghatékonyságát, és jobban kiaknázhatjuk a márkáink közötti szinergiákat. Biztos vagyok abban, hogy az új felállással újabb lendületet fogunk venni, és további sikereket érünk majd el közösen" mondta Christopher Laska, a Telenor vezérigazgatója.

 

Címkék: telenor djuice

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

22 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.