2011. április 08.

Visszaolvasztja a djuice-t a Telenor

Elégedett U26-os márkájával a mobilszolgáltató, de nem volt elég költséghatékony a működés. Elküldték Biró Balázs djuice főnököt is.

Elégedett U26-os márkájával a mobilszolgáltató, de nem volt elég költséghatékony a működés. Elküldték Biró Balázs djuice főnököt is.

Kereskedelmi divíziójába integrálja a djuice-t a Telenor, hogy erősítse a márka értékesítését és disztribúcióját, növelje a költséghatékonyságot, és ki tudja jobban használni a szinergiákat. A szervezeti átalakítás nyomán Biró Balázs djuice főnök pozíciója megszűnt, így ő távozik a vállalattól.

A Telenor közlése szerint ugyanakkor elégedett a márkával, saját kutatásuk szerint mostanra a fiatalok 28 százaléka tartja azt kedvenc mobilszolgáltatójának. A mobilcég a márkát "élménymárkaként" pozicionálta, így közösségi programok, pályázatok, kedvezmények kapcsolódtak hozzá az utóbbi egy évben.

"A djuice-t továbbra is stratégiailag fontos márkának tekintjük, mely meghatározó szerepet játszik a Telenor életében. A most bejelentett változásoknak köszönhetően, javítani tudjuk a vállalat költséghatékonyságát, és jobban kiaknázhatjuk a márkáink közötti szinergiákat. Biztos vagyok abban, hogy az új felállással újabb lendületet fogunk venni, és további sikereket érünk majd el közösen" mondta Christopher Laska, a Telenor vezérigazgatója.

 

Címkék: telenor djuice

Felelős Támogató védjegyet kapott a Hankook

4 órája

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2012-ben indította a társadalmi felelősségvállalási kezdeményezéseit összefogó programsorozatot, a Hankook Értékteremtő Programot.

Inspiráló nőket díjaz a Femcafe

9 órája

Május 10-én a Várkert Bazárban, az Inspiráló Nők Estjén adják majd át a 8+1 kategória győzteseinek járó elismeréseket.