2011. április 08.

Visszaolvasztja a djuice-t a Telenor

Elégedett U26-os márkájával a mobilszolgáltató, de nem volt elég költséghatékony a működés. Elküldték Biró Balázs djuice főnököt is.

Elégedett U26-os márkájával a mobilszolgáltató, de nem volt elég költséghatékony a működés. Elküldték Biró Balázs djuice főnököt is.

Kereskedelmi divíziójába integrálja a djuice-t a Telenor, hogy erősítse a márka értékesítését és disztribúcióját, növelje a költséghatékonyságot, és ki tudja jobban használni a szinergiákat. A szervezeti átalakítás nyomán Biró Balázs djuice főnök pozíciója megszűnt, így ő távozik a vállalattól.

A Telenor közlése szerint ugyanakkor elégedett a márkával, saját kutatásuk szerint mostanra a fiatalok 28 százaléka tartja azt kedvenc mobilszolgáltatójának. A mobilcég a márkát "élménymárkaként" pozicionálta, így közösségi programok, pályázatok, kedvezmények kapcsolódtak hozzá az utóbbi egy évben.

"A djuice-t továbbra is stratégiailag fontos márkának tekintjük, mely meghatározó szerepet játszik a Telenor életében. A most bejelentett változásoknak köszönhetően, javítani tudjuk a vállalat költséghatékonyságát, és jobban kiaknázhatjuk a márkáink közötti szinergiákat. Biztos vagyok abban, hogy az új felállással újabb lendületet fogunk venni, és további sikereket érünk majd el közösen" mondta Christopher Laska, a Telenor vezérigazgatója.

 

Címkék: telenor djuice

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

1 napja

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.