2014. október 14.

Vitát gerjesztene a Eurobest

Nyilvános a kreatív fesztivál programja. Szándékosan különböző, gyakran ütköző álláspontú előadókat hívtak meg.

Nyilvános a kreatív fesztivál programja. Szándékosan különböző, gyakran ütköző álláspontú előadókat hívtak meg.

December 1-3. között rendezik Helsinkiben a Eurobest kreatív fesztivált, amely a kiválóságot keresi és díjazza a Film, Print, Közterület, Rádió, Gyártás, Interaktív, Média, Direkt kommunikáció, Promóció és Aktiváció, Design, PR, Integrált kommunikáció, Mobil, valamint Márkázott tartalom és szórakoztatás kategóriákban.

Az előadók között idén hallható lesz a finn iparági legenda, a Moomin Characters vezetője, Roleff Kråkström, aki szerint „a kreativitás nem erőszakolható öntőformákba – megtréfálja azokat, akik gyártani próbálják, és azok között jelenik meg, akik az ünneplésére gyűlnek össze.” Szintén a nagyszínpadra lép majd Jean-Marie Dru, a TBWA\Worldwide elnöke, Kate Robertson, a Havas nemzetközi elnöke, Amir Kassaei, a DDB Worldwide kreatív vezetője, valamint Calle Sjonell, a stockholmi Lowe Brindfors nemrég kinevezett kreatív vezetője. A Google marketingmenedzsere bemutatja az Art/Copy/Code kezdeményezést, a PHD gamification-ről beszél, de a Breaking Bad példáján azt is megvizsgálhatjuk, hogy a televíziós hálózatok hogyan lesznek egyre bátrabbak a tartalomalkotásban.

Működő innovációk témában az HSBC, a Razorfish és a MNSTR képviselője tart előadást, míg a BBDO Moscow és az Articul Media a Szocsi Olimpia kampány sikerének hátterét mutatja be. A kisebb műhelyekben az eszmecserén és üzleti információgyűjtésen túl innovatív eszközök, így az Oculus Rift kipróbálására is lehetőség nyílik.

A fesztivál részletei a honlapon találhatóak.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

18 órája

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

21 órája

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.