2016. augusztus 25.

Vízipisztollyal döntene rekordot a Chio

Szombaton délben közel 1000 ember fog egymásra lövöldözni vízipisztolyokkal a Millenárison.

Augusztus 27-én 10 órától a Chio Mozdulj Gamer Mozgalom által szervezett nagyszabású rekordkísérletre több mint 1000 embert várnak a szervezők a Millenáris Teátrum épülete melletti füves területre. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött, hogy bizonyítható legyen a rekorddöntés ténye. Minden résztvevő sorszámot és a részvételt igazoló oklevelet, valamint Chio ajándékot kap.

A 2015 szeptemberében indult Chio Mozdulj Gamer Mozgalom célja, hogy a számítógépes, illetve digitális játékokkal játszókat, a „gamereket” egészséges életmódra ösztönözze, másrészt lebontsa a velük szembeni előítéleteket. A mozgalom mögött a PlayIT gamer rendezvénysorozat szervezői és a GameStar gamer életmód magazin állnak. A programhoz 2016 áprilisában névadó szponzorként csatlakozott a Chio márkával az Intersnack Magyarország Kft. is, hogy minél több fiatalt mozdítson ki a képernyők elől, és vegyen rá a közösségben sportolásra.

A legtöbb résztvevővel megrendezett vízipisztoly csata jelenlegi rekordja 750 fő, ezt 2012 júniusában állították fel a Szigetvári Gyógyfürdőben.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.