2012. február 17.

Voksolhatunk a mobil iparág nagyágyúira

A Ringier immár hagyományosnak számító versenyén új tagokkal kiegészült zsűri dönt a legjobbakról.

Tegnaptól március közepéig szavazhatunk a tavalyi év legkiemelkedőbb mobil iparági szakembereire. A Ringier hagyományos versenyén új tagokkal kiegészült zsűri dönt a legjobbakról.

Február 16. és március 18. között zajlik a szavazás a 2011-es év legkiemelkedőbb mobil iparági szakembereire. A Ringier Mobile Influencer díj 2010-ben jött létre azzal a céllal, hogy mobil ipari szakembereket, befolyásos hazai mobilpiaci szereplőket díjazzon, ugyanakkor elismerje és támogassa az innovatív kezdeményezéseket.

Az idei szavazás első szakaszában a http://smartmobilhq.hu/mobileinfluence.html oldalon ajánlhatnak szakembereket a látogatók március 18-ig. A szavazás második szakaszában szakmai zsűri választja ki a beérkezett ajánlások közül a 2011-es év mobilipari szakemberét. A zsűri figyelembe veszi, hogy melyik személy kapta a közönség legtöbb ajánlását.

A Ringier Mobile Influencer 2011 szakmai zsűrije: Dobó Mátyás, a Peer ügyvezető igazgatója; Horváth Balázs, a PC World főszerkesztője; Kovács Ildikó, Magyar Telekom kommunikációs igazgatója; Kardos Gábor, a Ringier Kiadó digitális üzletág igazgatója; Kutas István, a Telenor kommunikációs igazgatója; Suba János, a Vodafone kommunikációs igazgatója; Varga G. Gábor Ringier, a Népszabadság újságírója.

A Ringier Mobile Influencer díj azokat a mobil ipari szakembereket, befolyásos hazai mobil piaci szereplőket keresi, akik 2011-ben létrehoztak, behoztak valami újat, korszakalkotót a magyar mobil piacra:

Telekommunikációs szektorban dolgozó cégek munkatársait (akik alapszolgáltatásokkal és infrastuktúra tervezéssel segítik a mobilpiac fejlődését)

Fejlesztő cégek munkatársait / Innovatív termékekkel

Mobil iparági pénzügyi befektetőket

Véleményformálókat, akik a mobillal kapcsolatos gondolkodásunkat formálják (újságírók és bloggerek)

Telefon gyártó cégek hazai képviselőit (Akik a telefonokon, kampányokon keresztül a hazai piacon komoly befolyással bírnak)

A nyertest március 29-én, a RAM COLOSSEUM-ban megrendezendő SmartMobil Konferencián hirdetik ki.

A tavalyi évben a Ringier Mobile Influencer díjat a Média Hungary Mobil szekciójában, 2011. május 3-án adták át. A verseny megosztott eredménnyel zárult, a zsűri két mobilos csapatot díjazott: a Prezi.com és a MobilPiknik csapata külföldi szakmai konferenciautakat nyertek a barcelonai Mobile World Congress-re és az amszterdami The Next Web Conference-re.

Címkék: ringier

30 éves az IKEA Magyarországon

48 perce

Az IKEA 30 éve nyitotta meg legelső üzletének kapuit a budapesti Örs Vezér téren. A bútoráruház a vírushelyzet miatt ünnepi rendezvény helyett online és offline kedvezményeket kínál a látogatóknak.