2017. szeptember 06.

WAVEMAKER név alatt egyesülnek

A brand és a hozzá tartozó új arculat az egyes országokban az egyesülés lezajlása után lép életbe.

WAVEMAKER lesz a neve az MEC és a Maxus ügynökségek egyesüléséből születő új, több milliárd dolláros forgalmú vállalatnak – jelentette be a cég nemzetközi vezetése szerdán.

A WAVEMAKER név arra is utal, hogy az ügynökség a WPP és a GroupM holdingok kötelékében működik, és azok értékeit képviseli.

„A célunk, hogy a hirdetők transzformálni és növelni tudják üzletüket a vásárlási folyamatra vonatkozó megközelítésünkön és ennek adatokkal való integrálásán keresztül. A Wavemaker brand és pozicionálás ennek a célnak a kifejeződése” – mondta Tim Castree, az MEC/Wavemaker globális ügyvezetője.

„A Wavemaker egy izgalmas, új, nemzetközi ügynökségi brand, erőteljes ajánlattal az ügyfelek felé. Timet és csapatát teljes mértékben támogatják a GroupM erőforrásai, szaktudása és mérete” – tette hozzá Kelly Clark, a GroupM nemzetközi ügyvezetője.

A magyar piacon Gulyás János irányítja az új céget 2018 januárjától. Nagy Marcell, a Maxus jelenlegi ügyvezető igazgatója Business Unit Director pozícióban folytatja munkáját a Wavemakernél.

A brand és a hozzá tartozó új arculat az egyes országokban az egyesülés lezajlása után lép életbe, a folyamat 2018 januárjában zárul majd le.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.