2012. szeptember 25.

WOM-kampány a Philipstől

Elektromos fogkefét népszerűsítenek az aktivitással. A kampányon a trnd dolgozik.

Elektromos fogkefét népszerűsítenek az aktivitással. A kampányon a trnd dolgozik.

Word of Mouth (WOM) kampányt indított a Philips a Sonicare DiamondClean elektromos fogkefe és a Sonicare termékcsalád népszerűsítésére. A két hónapos aktivitás
keretében 100 fő próbálhatja ki a terméket.

 

A kampány célja a termékek kipróbálásának növelése, ismertebbé tétele és valós fogyasztói vélemények generálása az interneten - közölték. A Philips a kampányt Magyarországon és (első megrendelőként) Csehországban is elindítja, mindkét országban a trnd a partnere, amely nemrégiben terjeszkedett a cseh mellett a szlovák piacon is.

A kampányban résztvevők feladata az, hogy a fogkefe kipróbálása után osszák meg véleményüket az ismerősökkel, barátokkal, majd - a rendelkezésre álló cserefejek révén - ösztönözzék, hogy azok is próbálják ki a terméket. A tapasztalatokat aztán osszák meg másokkal az interneten, személyesen. A szájápolást illetően számos infót osztottak meg a kampányban résztvevőkkel, hogy aztán ezeket is tovább tudják adni - áll a közleményben.

 

"Köztudott tény sajnos, hogy Magyarországon a szájhigiéniai szokások még messze elmaradnak a nyugat európai átlagtól, sokszor már csak a fogorvosnál derül ki, hogy a baj megelőzhető lett volna gondosabb fogápolással és több odafigyeléssel. Reményeink szerint a kampány ezen a téren is tudja majd edukálni az elért személyeket" - mondta Palotai Zoltán, a trnd régiós ügyvezetője.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.