2012. szeptember 25.

WOM-kampány a Philipstől

Elektromos fogkefét népszerűsítenek az aktivitással. A kampányon a trnd dolgozik.

Elektromos fogkefét népszerűsítenek az aktivitással. A kampányon a trnd dolgozik.

Word of Mouth (WOM) kampányt indított a Philips a Sonicare DiamondClean elektromos fogkefe és a Sonicare termékcsalád népszerűsítésére. A két hónapos aktivitás
keretében 100 fő próbálhatja ki a terméket.

 

A kampány célja a termékek kipróbálásának növelése, ismertebbé tétele és valós fogyasztói vélemények generálása az interneten - közölték. A Philips a kampányt Magyarországon és (első megrendelőként) Csehországban is elindítja, mindkét országban a trnd a partnere, amely nemrégiben terjeszkedett a cseh mellett a szlovák piacon is.

A kampányban résztvevők feladata az, hogy a fogkefe kipróbálása után osszák meg véleményüket az ismerősökkel, barátokkal, majd - a rendelkezésre álló cserefejek révén - ösztönözzék, hogy azok is próbálják ki a terméket. A tapasztalatokat aztán osszák meg másokkal az interneten, személyesen. A szájápolást illetően számos infót osztottak meg a kampányban résztvevőkkel, hogy aztán ezeket is tovább tudják adni - áll a közleményben.

 

"Köztudott tény sajnos, hogy Magyarországon a szájhigiéniai szokások még messze elmaradnak a nyugat európai átlagtól, sokszor már csak a fogorvosnál derül ki, hogy a baj megelőzhető lett volna gondosabb fogápolással és több odafigyeléssel. Reményeink szerint a kampány ezen a téren is tudja majd edukálni az elért személyeket" - mondta Palotai Zoltán, a trnd régiós ügyvezetője.

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

19 órája

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)