2012. július 05.

WOM-kampány a Procter & Gamble-nek

A trnd és a Procter & Gamble új WOM kampányában 2000 fő próbálhatja ki és tesztelheti az Ariel Active Gel kapszulákat.

A trnd és a Procter & Gamble új WOM kampányában 2000 fő próbálhatja ki és tesztelheti az Ariel Active Gel kapszulákat.

A trnd és a Procter & Gamble új WOM kampányában 2000 fő próbálhatja ki és tesztelheti az Ariel Active Gel kapszulákat. A gyártó közleménye szerint a kapszulák igazi innovációt jelentenek a mosásban, alkalmasak mind fehér, mind pedig színes ruhák mosásához, és pont annyi mosószert tartalmaznak, amely egy mosáshoz éppen elegendő. Így a mosás igazán hatékony, nem pazaroljuk a mosószert, és nem terheljük vele feleslegesen a környezetet.

A résztvevők nagyon sok új ötlettel járulnak hozzá a későbbi promóciókhoz, lelkesedésüket mutatja, hogy a kampány során eddig 1500 fényképet készítettek a kapszulák kipróbálása során, amikor barátokkal, családtagokkal és ismerősökkel közösen tesztelik az egyszerű és hatékony mosást az Ariel Active Gel kapszulák segítségével.

A közlemény azt is hangsúlyozza, hogy a résztvevők mindegyike magáévá tette a trnd alapelveit:

1. Nyíltság: A trnd partnereknek minden esetben kötelező megemlíteni, hogy egy trnd szájreklám projektben vesznek részt.

2. Őszinteség: Fő alapelveinkhez tartozik, hiszen csak az őszinte szájreklám az, ami működik, semmit nem szabad elhallgatni, vagy túlozni…

3. Hallgass meg másokat: Az ismerősök, családtagok, barátok véleménye ugyanolyan fontos, ugyanúgy számít, mint a trnd-partnereké.

 

Címkék: WOM