2012. július 05.

WOM-kampány a Procter & Gamble-nek

A trnd és a Procter & Gamble új WOM kampányában 2000 fő próbálhatja ki és tesztelheti az Ariel Active Gel kapszulákat.

A trnd és a Procter & Gamble új WOM kampányában 2000 fő próbálhatja ki és tesztelheti az Ariel Active Gel kapszulákat.

A trnd és a Procter & Gamble új WOM kampányában 2000 fő próbálhatja ki és tesztelheti az Ariel Active Gel kapszulákat. A gyártó közleménye szerint a kapszulák igazi innovációt jelentenek a mosásban, alkalmasak mind fehér, mind pedig színes ruhák mosásához, és pont annyi mosószert tartalmaznak, amely egy mosáshoz éppen elegendő. Így a mosás igazán hatékony, nem pazaroljuk a mosószert, és nem terheljük vele feleslegesen a környezetet.

A résztvevők nagyon sok új ötlettel járulnak hozzá a későbbi promóciókhoz, lelkesedésüket mutatja, hogy a kampány során eddig 1500 fényképet készítettek a kapszulák kipróbálása során, amikor barátokkal, családtagokkal és ismerősökkel közösen tesztelik az egyszerű és hatékony mosást az Ariel Active Gel kapszulák segítségével.

A közlemény azt is hangsúlyozza, hogy a résztvevők mindegyike magáévá tette a trnd alapelveit:

1. Nyíltság: A trnd partnereknek minden esetben kötelező megemlíteni, hogy egy trnd szájreklám projektben vesznek részt.

2. Őszinteség: Fő alapelveinkhez tartozik, hiszen csak az őszinte szájreklám az, ami működik, semmit nem szabad elhallgatni, vagy túlozni…

3. Hallgass meg másokat: Az ismerősök, családtagok, barátok véleménye ugyanolyan fontos, ugyanúgy számít, mint a trnd-partnereké.

 

Címkék: WOM

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.