2011. november 09.

Webit-díj az Origónak

″Legjobb webhasználat″ kategóriában hozta el az elismerést a médiacég, egy márkázott tartalmi megoldással.

″Legjobb webhasználat″ kategóriában hozta el az elismerést a médiacég, egy márkázott tartalmi megoldással.

Első alkalommal osztottak digitális hatékonysági díjakat a harmadik alkalommal megrendezett Webit konferencián, és több magyar cégnek, köztük az Origónak is jutott elismerés. Az Origo a Legjobb webhasználat (Best Use of Web) kategóriában hozott el díjat.

A Lifecoach márkázott tartalmi koncepció a Rauch számára készült. A megoldáshoz kvíz és nyereményjáték is párosult a szponzorált megjelenések mellett. Az ötletet a Life.hu felületein valósították meg, médiaügynökségként pedig az OMG vett részt a projektben.

"Az idei évben nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy ügyfeleink egyre nagyobb arányban éljenek a márkázott tartalom adta lehetőségekkel, ahol egyedi - az adott márka üzenetével harmonizáló - tartalom mellett, a márka értékeit indirekt módon is erősítve kommunikálhatnak. A díj szakmai elismerése annak, hogy a web alkalmas és sokszínű médium a tartalomszolgáltató és a márkakommunikáció együttműködésének" - mondta a díj kapcsán Kozári István, az Origo kereskedelmi igazgatója.

A 4iG Nyrt. megháromszorozta árbevételét 2019-ben

20 órája

A 4iG Nyrt. 2019-ben 41,13 milliárd forint konszolidált árbevételt és közel 2,83 milliárd forint adózott eredményt ért el, az előző évhez képest a csoport árbevétele csaknem háromszorosára növekedett - írja az MTI.

150 millió forintos bírságot kapott a Ryanair

21 órája

Nem tett eleget a tájékoztatási kötelezettségének a Ryanair a tavaly július 27-i Amman-Budapest járatán, amely Budapest helyett Pozsonyban szállt le, ezért 150 millió forintos bírságot szabott ki rá Budapest Főváros Kormányhivatala.