2011. november 09.

Webit-díj az Origónak

″Legjobb webhasználat″ kategóriában hozta el az elismerést a médiacég, egy márkázott tartalmi megoldással.

″Legjobb webhasználat″ kategóriában hozta el az elismerést a médiacég, egy márkázott tartalmi megoldással.

Első alkalommal osztottak digitális hatékonysági díjakat a harmadik alkalommal megrendezett Webit konferencián, és több magyar cégnek, köztük az Origónak is jutott elismerés. Az Origo a Legjobb webhasználat (Best Use of Web) kategóriában hozott el díjat.

A Lifecoach márkázott tartalmi koncepció a Rauch számára készült. A megoldáshoz kvíz és nyereményjáték is párosult a szponzorált megjelenések mellett. Az ötletet a Life.hu felületein valósították meg, médiaügynökségként pedig az OMG vett részt a projektben.

"Az idei évben nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy ügyfeleink egyre nagyobb arányban éljenek a márkázott tartalom adta lehetőségekkel, ahol egyedi - az adott márka üzenetével harmonizáló - tartalom mellett, a márka értékeit indirekt módon is erősítve kommunikálhatnak. A díj szakmai elismerése annak, hogy a web alkalmas és sokszínű médium a tartalomszolgáltató és a márkakommunikáció együttműködésének" - mondta a díj kapcsán Kozári István, az Origo kereskedelmi igazgatója.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

11 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.