2016. április 29.

Well - negyed évszázada a kommunikációs piacon

Kereken 25 éve, 1991. április 29-én írták alá a Wellnek - Magyarország egyik legrégebbi, hazai tulajdonban levő, független kommunikációs ügynökségének - alapító okiratát.

Az ügynökség mára már cégcsoportként működik: a Well Reklám, a Well PR és a digitális kommunikációval foglalkozó WellUnic, valamint kiterjedt alvállalkozói kapcsolataik a szakma teljes spektrumát lefedik.

„Sokat változott a szakma és a piac az elmúlt 25 évben, és mi vele változhattunk, nőhettünk, tanulhattunk és finomíthattunk eszközeinken, miközben meg tudtuk őrizni integritásunkat. Alapértékeink nem változtak: a minőség, a kreativitás, az emberi értékekre épülő csapatmunka a mai napig munkánk vezető elve” – mondta Bölcs Ádám, a Well-csoport ügyvezető tulajdonosa. Átéltünk és túléltünk gazdaság válságot, támogattuk új szakmai irányok megjelenését és azok integrálódást a kommunikációs folyamatokba. Sok emberrel kerültünk szoros szakmai kapcsolatba, követtük, segítettük munkájukat, hogy e negyedszázad alatt pályakezdőből akár vezető kommunikációs szakemberekké válhassanak. Büszkék vagyunk a szakmai elismerésekre, és arra, hogy legrégebbi megbízónk a kezdetektől fogva, 25 éve folyamatosan együtt dolgozik a Well-lel, munkatársaink között pedig többen is már elérték a „welles nagykorúságot”, azaz 18 éve dolgoznak az ügynökségen.”

Magyarországon startol az UNICEF új programja

8 órája

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.