2016. augusztus 31.

Workshop keretében népszerűsít a Merlin

Az ügynökség célja, hogy megismertesse a marketing döntéshozókkal a 360 fokos 3D térhatású filmekben és animációkban rejlő kommunikációs perspektívákat.

Elérkezett az idő, amikor a 3D térhatású, 360 fokos filmek már nem a jövőt jelentik, hanem a mindennapjaink részét képezik, ezzel teljesen új lehetőségeket teremtve a marketingkommunikációban.

A Merlin Communications ingyenes workshop-sorozat keretében kívánja megismertetni a VR világát az érdeklődőkkel, bemutatva annak felhasználási lehetőségeit és kommunikációs aspektusait. Az eseményen a résztvevők többek között azt is megtapasztalhatják, hogyan juthatnak el a világ egy másik pontjára egy pillanat alatt, hogyan utazhatnak luxusautóban anélkül, hogy azt vezetnék, valamint hogyan lehetnek VIP vendégek egy divatbemutatón.

Az ügynökség a legjobb külföldi példákon keresztül mutatja be a VR kampánytervezés sarokköveit, valamint szektorspecifikus gyakorlatait.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.