2019. szeptember 20.

World Press Photo: ismét a Reverb végzi a kommunikációs feladatokat

A World Press Photo kiállítás magyarországi állomásának kommunikációs feladatait hatodik alkalommal végzi a Reverb.

Budapesten is megnyílt a világ egyik legismertebb fotó kiállítása, a World Press Photo. A világ mintegy 120 városban bemutatott válogatás 2019. szeptember 19-től október 23-ig tekinthető meg a Magyar Nemzeti Múzeumban.

A World Press Photo magyarországi állomásának kommunikációs feladatait, közösségi média és online jegyértékesítő kampányát immár hatodik alkalommal végzi a Reverb. Az online és social aktivitások mellett 2017-ben a Radnóti Színházzal közös projekt hívta fel a figyelmet a világ megismerésének jelentőségére a sajtófotókon keresztül, 2018-ban az ügynökség szervezésében az RTL Reggeli című műsorával együttműködve mutatták meg a képek mögött rejlő valóságot.

„A Reverbbel 2014 óta dolgozunk együtt. Látogatottságunk ez alatt az idő alatt megduplázódott, a kiállítás tavaly 120 ország közül nálunk volt a második leglátogatottabb" – nyilatkozta Révész Tamás a kiállítás hazai szervezője, Pulitzer-emlékdíjas fotóművész, a WPP nemzetközi fotópályázat korábbi zsűritagja.

Megalakult a People Group

8 órája

Új integrált ügynökségi csoport jött létre People Group néven, melynek tagjai között szerepel az 1080p reklámügynökség, a 1080pR pr-ügynökség, az UP Advertising és az ArtMedia is - írja a mmonline.hu.