2017. április 05.

Zabszeletekkel és nyereményjátékkal várják a futókat

A Cornexi idén első alkalommal állt támogatóként a Telekom Vivicittá Városvédő Futás mellé.

A gabonapelyheket, zab- és müzliszeleteket és zabkásákat gyártó Cornexi idén első alkalommal állt támogatóként az egészséges és sportos életmód elkötelezettjeinek egyik kedvenc tavaszi sportrendezvénye mellé. A Vivicittá tavaly több mint 30000 indulóval döntötte meg a mindenkori nevezési csúcsot, és idén is telt házra számítanak.

A 2017-es Vivicittá futóhétvégén az április 7-én, szombaton egyéniben, családdal, és váltóban is több távon futhatnak egy egészségeset a mozgás hívei, és ekkor kerül megrendezésre SUHANJ! Fogyatékkal élők futama is.

Vasárnap 10 órakor rajtol a félmaraton, amely akár már párban is teljesíthető, 14 órakor pedig a klasszikus Vivicittá Városvédő Futást indítják. Ezen a napon áll rajthoz az élete első félmaratonjára készülő Ónodi Eszter Jászai Mari-díjas színésznő, a Katona József Színház tagja, valamint Zavaros Eszter, a Magyar Állami Operaház énekesnője is. Hogy gyorsan és egészségesen pótolhassák az elveszített energiát, a Cornexi őket is, ahogy minden befutó sportembert, egy-egy új, banános zabszelettel várja a célban.

A márka azonban emeli a tétet, és a futóverseny résztvevői, valamint az érdeklődők valamennyien egy nyereményjátékban is részt vehetnek. Azok között, akik a célnál felállított Cornexi-sátorban és a versenyzők csomagjában található szórólappal szelfit készítenek, majd az elkészült fotót a @Cornexi tageléssel 2017. április 16-ig megosztják a Facebook-on, azok a Cornexi zsűri választása alapján ajándékcsomagot nyerhetnek.

Emellett az érdeklődők a sátorban megkóstolhatják a finom, egészséges Cornexi zabszeleteket, és elsők között próbálhatják ki az áprilisban boltokba kerülő hat új, instant Cornexi zabkását is, amelyek közül kettő is hozzáadott cukor nélkül készül, és így az aktív életmód elkötelezettjei számára nagy népszerűségre tehet szert.

Magyarországon startol az UNICEF új programja

20 órája

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.