2016. október 20.

Zenél az Omnia

Vidám, életteli zenével köszönti a reggeleket az Omnia Espresso – a belváros különböző pontjain, erkélyeken tűnnek fel zenekarok, akik 30 perces élő pop-up koncerttel teszik derűsebbé a borongós októberi napkezdéseket.

A Jacobs Douwe Egberts HU Zrt. a júniusi nagyszabású bevezető kampányt követően, októberben egy újabb kampányt indított az idén bevezetésre került új terméke, az Omnia Espresso támogatására.

A kampányban a hagyományos TV szpot kiegészítéseként digitális felületen display valamint in-banner és preroll online video megjelenések népszerűsítik a terméket. Közterületen az országos lefedettségű citylight és DLP megjelenések mellett a Széna téren és a Baross téren elhelyezett épülethálók, valamint a város különböző pontjain zenélő citylightok varázsolnak olaszos hangulatot a járókelők számára. Az Omnia Facebook oldalán is izgalmas játékok várják a látogatókat.

Mindezekkel párhuzamosan, a héten elkezdődött az Omnia Espresso Balkonkoncert sorozata, amikor is két héten keresztül minden hétköznap reggel pörgős zenekarok játszanak energikus, olaszos ébresztő zenét az arra járóknak. A Mongooz and the Magnet, a Pankastic és a Mörk önfeledt ritmusaival a város központi helyszínein találkozhatunk, legközelebb az Oktogonnál, a Madách téren és a Széll Kálmán téren érdemes fél 9 tájban fülelni – jövő héten pedig a Deák téren, a Váci utcában, a Bazilikánál, a Király utcában és a Vörösmarty téren.

Az eseményeket a Havas Media Branded Entertainment divíziója szervezte az Omnia Espresso olaszos pörkölésű kávéja számára – céljuk, hogy egy jó fekete mellett a zene örömével is könnyebbé tegyék a napkezdést és jó kedélyű dallamokkal színesítsék meg a szürke őszi reggeleket – az együttesek életigenlő, pörgős zenéje egész napra lendületet adhat.