2011. december 09.

Zöld kampánydíj a MOL-nak

A MOL sütőolaj-gyűjtő kampánya nyerte az idei European Excellence Awards (EEA) díját Ökológia és környezet kategóriában.

A MOL sütőolaj-gyűjtő kampánya nyerte az idei European Excellence Awards (EEA) díját Ökológia és környezet kategóriában.

A MOL "Kisütöttük: ide vele!" szlogennel futó sütőolaj-gyűjtő kampánya nyerte az idén ötödik alkalommal meghirdetett European Excellence Awards (EEA) díját Ökológia és környezet kategóriában. Ez az első alkalom, hogy magyar vállalat nyert a verseny ezen kategóriájában.

A kampány május óta tart, s ennek eredményeképpen eddig több mint 33 tonna használt sütőolajat adtak le a kijelölt 158 magyarországi MOL kúton. Az akció részeként decemberben ismét gyűjtőflakont kapnak ajándékba azok, akik használt sütőolajat adnak le.

"Olajipari vállalatként különösen fontos számunkra, hogy az Ökológia és környezet kategóriában nyertünk, hiszen e kampányunk sikere is azt bizonyítja a MOL komolyan gondolja a fenntarthatóság elveit" - mondta el Pánczél Andrea, magyarországi kommunikációs igazgató.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.