2011. augusztus 03.

Zöld programot segített a B&P Consulting

Az E.ON Zöld Bajnokok kezdeményezését támogatta az ügynökség.

Az E.ON Zöld Bajnokok kezdeményezését támogatta az ügynökség.

Most zárult le az E.ON tavaly ősszel indított Zöld Bajnokok programja, melynek keretében 10 magyarországi iskola 170 diákja összesen mintegy 60 tonnával csökkentette a széndioxid-kibocsátását. A program megvílósítását a B&P Consulting segítette.

A 2010-2011-es tanévben első alkalommal meghirdetett kezdeményezést a magyar leányvállalat mellett a spanyol és az olasz is átvette. Így összességében mintegy ezer iskolást tanítottak energiahatékonyságra és környezetvédelemre. Itthon volt olyan iskola, amelyik 71 százalékkal csökkentette széndioxid-kibocsátását.

Az E.ON a programot az egyik vezető, környezettudatossággal foglalkozó nemzetközi civil szervezettől, a Global Action Plantől vette át. Ezt adaptálta a magyar piacra a B&P Consulting. Az ügynökség az E.ON-önkéntesek és a tanárok képzéséért, illetve a program kivitelezéséért felelt.

Változik a tápszerek reklámozásának szabálya

22 órája

Február 22-től hatályba lép a speciális gyógyászati célra szánt tápszerekre vonatkozó jogszabály, amely szerint nem tartalmazhat egészségre gyakorolt állítást a reklám.