2017. szeptember 13.

Zöldben futottak a sztárok

A mozgásra hívta fel a figyelmet a Kométa.

A Mi kis falunk színésznője Ripli Zsuzsi, Mujahid Zoli énekes és Sebestyén Péter motorversenyző az egészséges táplálkozást és életmódot, a mozgás népszerűsítette a múlt hétvégi Félmaraton eseményen.

A Kométa aktív szerepet vállal az egészséges táplálkozás és életmód elősegítésében, tagja a TÉT platformnak is. Most pedig a mozgásra hívta fel a figyelmet a szeptember 10-ei hétvégén Budapesten megrendezésre kerülő 32. WizzAir Budapest Félmaraton egyik fő támogatójaként. "#Kométamindennapsport Fussunk együtt!" szlogennel érkeztek a futók, több százan vettek zöld pólót, hogy kitűnjenek a 15 ezres tömegből.

32. WizzAir Budapest Félmaraton

Az első szakaszt Mujahid Zoli kezdte a "Kométa Stars" trió tagjaként, aki elárulta, hogy számára nagy élmény volt a futás, Budapestet egy más perspektívából látni. Futás közben folyamatosan nézelődött és gyönyörködött a városban. Ripli Zsuzsi váltotta, aki a tervezett 7,4 km-es második szakasz helyett közel tíz kilómétert futott. A Városligetből, hogy időben átérjen a váltópontra inkább futva tett meg egy szakaszt, mint a zsúfolt tömegközlekedéssel.

Címkék: gazdaság sport kométa

Vállalati tréning: kidobott pénz?

1 napja

Hiába virágzik a tréningpiac Magyarországon, a vállalati oktatások eredményei kritikán aluliak. A hazai cégek egy nagy tréningrablás áldozatai – derül ki az Antré Akadémia tanulmányából.

Kirúgta London az Uber-t

1 napja

Nem hosszabbítja meg az illetékes londoni közlekedési hatóság az Uber egy hét múlva lejáró taxiszolgáltatási engedélyét.