2017. szeptember 13.

Zöldben futottak a sztárok

A mozgásra hívta fel a figyelmet a Kométa.

A Mi kis falunk színésznője Ripli Zsuzsi, Mujahid Zoli énekes és Sebestyén Péter motorversenyző az egészséges táplálkozást és életmódot, a mozgás népszerűsítette a múlt hétvégi Félmaraton eseményen.

A Kométa aktív szerepet vállal az egészséges táplálkozás és életmód elősegítésében, tagja a TÉT platformnak is. Most pedig a mozgásra hívta fel a figyelmet a szeptember 10-ei hétvégén Budapesten megrendezésre kerülő 32. WizzAir Budapest Félmaraton egyik fő támogatójaként. "#Kométamindennapsport Fussunk együtt!" szlogennel érkeztek a futók, több százan vettek zöld pólót, hogy kitűnjenek a 15 ezres tömegből.

32. WizzAir Budapest Félmaraton

Az első szakaszt Mujahid Zoli kezdte a "Kométa Stars" trió tagjaként, aki elárulta, hogy számára nagy élmény volt a futás, Budapestet egy más perspektívából látni. Futás közben folyamatosan nézelődött és gyönyörködött a városban. Ripli Zsuzsi váltotta, aki a tervezett 7,4 km-es második szakasz helyett közel tíz kilómétert futott. A Városligetből, hogy időben átérjen a váltópontra inkább futva tett meg egy szakaszt, mint a zsúfolt tömegközlekedéssel.

Címkék: gazdaság sport kométa

Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten

7 órája

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten.