2011. június 22.

Zoltán Erika koncertet szervez a Ringier

A médiacég idén áprilisban jelentette be, hogy a live event piacra lép.

A médiacég idén áprilisban jelentette be, hogy a live event piacra lép.

A július 15-i Zoltán Erika koncerttel debütál a Ringier a magyar live event piacon. Az előadó Siófokon ad koncertet, mellyel pályafutása 25. évfordulóját ünnepli. A kétezer főre számító esemény megszervezésén túl a Ringier adja ki és terjeszti Zoltán Erika jubileumi albumát is, melyet június 8-tól egy hónapig lehet az újságárusoknál kapni. Ezt követően októberben, a budapesti Syma csarnokban is lesz egy koncert, ahová hatezer embert várnak.

A médiacég idén áprilisban jelentette be, hogy élő események szervezésével kíván foglalkozni. A koncertszervezés abba a hosszú távú stratégiába illeszkedik, mely szerint a Ringier a szórakoztató tartalmak előállítása ls értékesítése terén kíván piacvezető lenni. A magyar piacon 2011-ben több eseményt is szervez a vállalat, melynek svájci szórakoztató divíziója tavaly már 300 főt foglalkoztatott, és 105 millió svájci frank bevételt ért el.

Címkék: ringier koncert zene

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.