2011. június 22.

Zoltán Erika koncertet szervez a Ringier

A médiacég idén áprilisban jelentette be, hogy a live event piacra lép.

A médiacég idén áprilisban jelentette be, hogy a live event piacra lép.

A július 15-i Zoltán Erika koncerttel debütál a Ringier a magyar live event piacon. Az előadó Siófokon ad koncertet, mellyel pályafutása 25. évfordulóját ünnepli. A kétezer főre számító esemény megszervezésén túl a Ringier adja ki és terjeszti Zoltán Erika jubileumi albumát is, melyet június 8-tól egy hónapig lehet az újságárusoknál kapni. Ezt követően októberben, a budapesti Syma csarnokban is lesz egy koncert, ahová hatezer embert várnak.

A médiacég idén áprilisban jelentette be, hogy élő események szervezésével kíván foglalkozni. A koncertszervezés abba a hosszú távú stratégiába illeszkedik, mely szerint a Ringier a szórakoztató tartalmak előállítása ls értékesítése terén kíván piacvezető lenni. A magyar piacon 2011-ben több eseményt is szervez a vállalat, melynek svájci szórakoztató divíziója tavaly már 300 főt foglalkoztatott, és 105 millió svájci frank bevételt ért el.

Címkék: ringier koncert zene

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

12 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

12 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.