2014. október 21.

Zombis kampány a Foxtól

Az aktivitáson a Vizeum dolgozott, amely tavaly év végén nyerte el a megbízást.

Az aktivitáson a Vizeum dolgozott, amely tavaly év végén nyerte el a megbízást.

A The Walking Dead bevezetéséhez készített integrált kampányt a Vizeum a Fox International Channels számára a magyar piacon. Az ügynökség kifejezetten a médiafelületek és a kreatívkoncepció szinergiájára épített, a kihívást leginkább az érzékeny téma jelentette, ami a zombis sorozat témájából ered.

Flash banner

Az offline felületek - citylight plakátok, promo bike megjelenések, metró ablakmatricák - használata mellett intenzív digitális kampány készült, melyben a bannerek és video trailerek mellett mobiltelefonra készült interaktív bannerjáték, valamint a közösségi csatornákon történő kommunikáció is szerepelt. Az offline lábat romkocsmákban kihelyezett, mosdókban kirakott tükörmatricák és a sorozat arculatához illeszkedő poháralátétek egészítették ki.

Romkocsmákban is megjelentek a kampánnyal

A kampány októberben CSR-vonallal is kiegészült. A The Walking Dead zombis világa az ügynökség szerint jó kapcsolódási alapot adott arra, hogy az új évad indulásával egy időben a Magyar Vöröskereszt 9. Országos Felsőoktatási Véradóversenyéhez is csatlakozzon a csatorna. Októberben négy kiemelt véradó állomáson helyszíni kitelepüléssel és ehhez kapcsolódóan The Walking Dead-relikviákért és mása jándékokért folyó nyereményjátékkal készültek. Október 13-án az ELTE TTK karán megrendezett véradáson "hús-vér" zombikat is felvonultató helyszíni aktivitással jelentkezett a Fox.

Zombi hosztesz a véradáson

A felsőoktatásban tanulók bevonására irányuló speciális megjelenések, illetve a Magyar Vöröskereszttel történő együttműködés kivitelezésében az Iskolamarketing Média volt az ügynökség partnere.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

1 napja

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.