2017. november 13.

Árpa Attila: Radikális választóvonal elé nézünk

Árpa Attila „Történetek a filmszakmából” címen tart előadást a Fiatal Vállalkozók Hetén.

A digitalizáció soha nem látott sebességgel alakítja át hétköznapjainkat, bontja le a hagyományos struktúrákat és épít újakat a munka világában is. A Fiatal Vállalkozók Hetén egy egész napot szentelnek majd a témakör alapos feldolgozásának: november 15-én szerdán tartják meg a Digitális E-Volúció napját.

Árpa Attila – aki „Történetek a filmszakmából” címen tart majd előadást a nap folyamán – elmondta, radikális választóvonal elé nézünk majd az elkövetkező időszakban a digitálizáció és az analógia között. „Akik a digitális világot szeretik, és amellett teszik le a voksukat, az egész hátralévő életüket ebben fogják már eltölteni. Van benne egy kényelmi faktor, de sok kihívás is áll előttünk miatta és úgy látom, hogy idővel olyan határokat lép majd át, ami kimozdít bennünket a komfortzónánkból” – nyilatkozott.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

1 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.