2017. augusztus 04.

Ásványvizet oszt a Theodora és a Volkswagen

A hőségriadóra való tekintettel a mai napon a Theodora a Volkswagennel közösen ásványvizet oszt Budapesten három helyszínen.

Az idén 110 éves Theodora a Volkswagennel közösen közel 2000 palack szénsavmentes természetes ásványvizet oszt szét a járókelőknek a mai napon Budapesten, három belvárosi helyszínen (Oktogon, Deák tér, Astoria).

„A Theodora sok éves hagyományt követve idén is ásványvizet biztosít a hőségriadó idején a járókelők és rászorulók számára. A megfelelő hidratáció fontosságát a mindennapokban sem lehet eléggé hangsúlyozni, ilyen hőség idején pedig különösen figyelnünk kell arra, hogy a megszokott mennyiségnél jóval több folyadékot fogyasszunk.” – mondta el Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke.

„A rendkívüli hőség napok óta a gyalogosokat és az autósokat is próbára teszi. A közlekedésünkre is hatással van a forróság, így reményeink szerint ezzel a gyors akcióval javíthatjuk a közlekedés biztonságát, és a koncentrációt az utakon.” – tette hozzá Németh Balázs, a Volkswagen márkaigazgatója.

 

Változik a tápszerek reklámozásának szabálya

23 órája

Február 22-től hatályba lép a speciális gyógyászati célra szánt tápszerekre vonatkozó jogszabály, amely szerint nem tartalmazhat egészségre gyakorolt állítást a reklám.