2017. március 29.

Ásványvízzel frissíthetnek a futók

Kasza Tibi Túróczi Réka hosszútávfutóval készül a Vivicittára.

Idén a Szentkirályi Fuss neki! elnevezésű programja keretében Túróczi Réka hosszútávfutó nem kisebb feladatra vállalkozott, minthogy a következő hetekben felkészítse Kasza Tibi énekest, műsorvezetőt a Telekom Vivicittá Városvédő Futás 5 km-es távjára.

„Én úgy tekintek magamra, mint bíztató példára. Ha valaki már látott engem, akkor tudja, hogy az alkatom totálisan összeegyeztethetetlen a futással. De ha én meg tudom csinálni, akkor bárki meg tudja. Úgy tekintsetek rám, hogy ha a Kaszának menni fog, nekem is. Amit minden futótól elvárok a táv teljesítése közben, hogy amikor megelőz, legyen hozzám egy bíztató szava” – mondta el Tibi a felkészítés során.

A Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft.-nek köszönhetően a több tízezer futót megmozgató verseny résztvevői biztos nem maradnak szomjan: 2017-ben második alkalommal lesz a futószezon első nagy jelentős rendezvénye, a Telekom Vivicittá Városvédő Futás hivatalos ásványvize a Szentkirályi. A frissítőállomásokon és a befutócsomagban megtalálható természetes ásványvíz biztosítja majd a versenyzők megfelelő hidratációját.

„A sport elengedhetetlen része az életünknek, az egészséges életnek, ahogy a megfelelő folyadékbevitel is, ezért tökéletes alkalom ez arra, hogy példát mutassunk, és támogassuk ezt a rendezvényt. Egyre népszerűbb trend az egészséges életmód, egyre többen sportolnak, de rohanó életmódunk miatt valahogy elfelejtkezünk a szükséges hidratációról. A Vivicitta futóit mi biztosan emlékeztetjük majd a frissítőállomásokon, és reméljük, hogy így mások figyelmét is ráirányíthatjuk a gondos folyadékfogyasztásra” – magyarázta Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke.

Az Egyszülős Központ meghívást kapott az ENSZ-be

7 órája

A világszervezet Nők Helyzetével Foglalkozó Bizottságának kéthetes ülésszakán tartott előadást Nagy Anna, a budapesti központot működtető Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány vezetője.