2011. november 30.

Átadták a CSR Hungary Díjakat

November 25-én, a Gundel étteremben adták át az elismeréseket, a régiek mellett új kategóriákban is.

November 25-én, a Gundel étteremben adták át az elismeréseket, a régiek mellett új kategóriákban is.

Az idei díjátadón a CSR kiválóságnak járó elismerést Rolek Ferenc, a Budapest Bank vezérigazgató-helyettese, HR- és marketingvezetője kapta. CSR menedzsment kategóriában a Heineken Hungária kapott elismerést. A Közös felelősség-közös ügyek kategória Egészség alkategóriájában a Richter Gedeon, a Sokszínűség-esélyegyenlőség alkategóriában a Jabil Circuit Magyarország, míg a Kultúra-oktatás csoportban a Fürge Diák Iskolaszövetkezet nyert. A szintén idén létrehozott Zöld kiválóság kategóriában a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.-t díjazták.

"Díjazottjaink közül többen nemzetközi szinten is elismerést szereztek a CSR Hungary Díj elnyerése után: az InterContinental Budapest csr tevékenységét nemzetközi csr díjjal jutalmazták, New Yorkban, Washingtonban a Béres Egészség Hungarikum szakmai workshop témája. A Hotel Panda elnyerte az Európai Vállalkozói Díjat" - mondta el Takács Júlia, a CSR Hungary alapítója.

"Nagyon fontos, hogy a csr és fenntartható fejlődés nemzetközi szinten kialakított alapelvei csak akkor töltik be igazi funkcióikat, ha helyi szinten a helyi társadalmi problémákra is megoldások születnek. Új kategóriáinkat ennek a jegyében alakítottuk ki" - tette hozzá Takács János, a díj bíráló bizottságának elnöke, az Electrolux Csoport Kelet-Közép Európai Régiójának holding vezetője.

Felelős Támogató védjegyet kapott a Hankook

11 órája

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2012-ben indította a társadalmi felelősségvállalási kezdeményezéseit összefogó programsorozatot, a Hankook Értékteremtő Programot.

Inspiráló nőket díjaz a Femcafe

16 órája

Május 10-én a Várkert Bazárban, az Inspiráló Nők Estjén adják majd át a 8+1 kategória győzteseinek járó elismeréseket.