2011. november 30.

Átadták a CSR Hungary Díjakat

November 25-én, a Gundel étteremben adták át az elismeréseket, a régiek mellett új kategóriákban is.

November 25-én, a Gundel étteremben adták át az elismeréseket, a régiek mellett új kategóriákban is.

Az idei díjátadón a CSR kiválóságnak járó elismerést Rolek Ferenc, a Budapest Bank vezérigazgató-helyettese, HR- és marketingvezetője kapta. CSR menedzsment kategóriában a Heineken Hungária kapott elismerést. A Közös felelősség-közös ügyek kategória Egészség alkategóriájában a Richter Gedeon, a Sokszínűség-esélyegyenlőség alkategóriában a Jabil Circuit Magyarország, míg a Kultúra-oktatás csoportban a Fürge Diák Iskolaszövetkezet nyert. A szintén idén létrehozott Zöld kiválóság kategóriában a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.-t díjazták.

"Díjazottjaink közül többen nemzetközi szinten is elismerést szereztek a CSR Hungary Díj elnyerése után: az InterContinental Budapest csr tevékenységét nemzetközi csr díjjal jutalmazták, New Yorkban, Washingtonban a Béres Egészség Hungarikum szakmai workshop témája. A Hotel Panda elnyerte az Európai Vállalkozói Díjat" - mondta el Takács Júlia, a CSR Hungary alapítója.

"Nagyon fontos, hogy a csr és fenntartható fejlődés nemzetközi szinten kialakított alapelvei csak akkor töltik be igazi funkcióikat, ha helyi szinten a helyi társadalmi problémákra is megoldások születnek. Új kategóriáinkat ennek a jegyében alakítottuk ki" - tette hozzá Takács János, a díj bíráló bizottságának elnöke, az Electrolux Csoport Kelet-Közép Európai Régiójának holding vezetője.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

19 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.