2018. március 01.

Átadták az Év Használtautó-kereskedése díjakat

Az ügyfelek előző évi vásárlói visszajelzései alapján a Jóautók.hu négy régióban (Nyugat-, Közép- és Kelet-Magyarország, illetve Budapest) díjazta a legjobb értékeléseket kapott használtautó-kereskedőket.

Az Év Használtautó-kereskedése 2017 díjakat az alábbi társaságok nyerték el:

• Nyugat-Magyarország: Car Express Kft., Tatabánya

• Közép-Magyarország: KE-OR Car Kft., Dunakeszi

• Kelet-Magyarország: Expressive Automobil Kft., Debrecen

• Budapest: Gut Car Autó Kft, Budapest, XX.

A Jóautók.hu olyan ellenőrzött piactér, amelyen minden kereskedő eleve csak a tevékenységét célzó előszűrést követően jelenhet meg. Ebből a minősített kereskedői körből kerülnek ki győztesként azok a cégek, amelyeket egy-egy vásárlást követően az ügyfelek kérdőívekben a legmagasabb pontszámmal értékelnek. A kérdőív a kereskedő szolgáltatási színvonalára, illetve a hirdetésben szereplő tájékoztatás valódiságára és teljes körű tájékoztatására egyaránt kiterjed.

„Az ügyfelek pozitív visszajelzése komoly érték, különösen azoknak a szereplőknek a számára, akik tevékenységüket tisztességes keretek között, hosszú távon gondolkodva végzik – hangsúlyozza Halász Bertalan, a Jóautók.hu vezérigazgatója. – A díjjal éppen ezeknek a kereskedőknek a munkáját igyekszünk segíteni, pozitív példákkal erősítve a használtautó-értékesítők iránti vásárlói bizalmat.”